Wednesday, 11 April 2012

assalamualikum !!

hah korng , ni best friend aku . aku knl dio nk dkt dua thun da .. form 1 dlu kacip ngan dio skmo smpai skrng .. dio comel kn . huhu .. kwan2 aku yg lain sllu puji die cntik trmsuk aku ,, da mmg die cntik pon kn , aku je yg udoh skmo , haha . die baik hati tau , n die lucu lh jgk , sllu buat aku happy , time die senyap sunyi je kelas , hahaha .. die best friend aku dunia akhirat . trmsuk kwan2 yg lain jgk ,, amin .






kt sini je aku update blog ,, oky 2 , sy tau cite sy x mnarik lngsung kn ,, lme x update , so mcm ni lh ,, ok lh . dah x de idea , hehe , tahanks . lps baca tu follow lh ye ,, k bye , 








                                           assalamulaikum ... =)

No comments:

Post a Comment