Tuesday, 30 October 2012

Ohh My Crushhh ^.^

Dear Crushhh , saya sayang awak ketad-II :) pahammm !? Hee :* 

You alwayss in my hearttt <3

I love youuuu sooo *fuckingggg damnn ~!

That's all I wanna share to all readers :)

*this all from deep of my heart* ;')

Assalamualaikum , Enjoyy you day with your beLOVed :)

Wednesday, 11 April 2012

assalamualikum !!

hah korng , ni best friend aku . aku knl dio nk dkt dua thun da .. form 1 dlu kacip ngan dio skmo smpai skrng .. dio comel kn . huhu .. kwan2 aku yg lain sllu puji die cntik trmsuk aku ,, da mmg die cntik pon kn , aku je yg udoh skmo , haha . die baik hati tau , n die lucu lh jgk , sllu buat aku happy , time die senyap sunyi je kelas , hahaha .. die best friend aku dunia akhirat . trmsuk kwan2 yg lain jgk ,, amin .






kt sini je aku update blog ,, oky 2 , sy tau cite sy x mnarik lngsung kn ,, lme x update , so mcm ni lh ,, ok lh . dah x de idea , hehe , tahanks . lps baca tu follow lh ye ,, k bye , 








                                           assalamulaikum ... =)

Sunday, 29 January 2012

kEm fantAsI cinTa KfC



Hi korng semua ..lme sngt kn sy tak update blog ni kan-kan ?? *angguk-angguk* ..
kelmarin sy bru blik kem kt sklh .. best tau .. kne bngun pgi,x mndi bau busuk semua trmasuk aku.. hahahaha .. *tak lwak pon sbnr sje nk suka .. hikhokk ! oky2 ! back to story . 3 hri sy dok kt sklh .. bnyk aktiviti buat tau .. ade ltih skit semua lh .. hri prtama sy x biase lg .. asyik teringt kn keluarga kt umh .. rindu je .. em ptg tu dk dlm dewan je .. mlm tu kite org semua tdur kul 2 pgi .. ahhh !! tidak ! mngntok sngt2 .. asyik angguk2 je semua org mngntok .. esk pgi bngun kul 4pgi sbb berebut prgi tndas tau . klau bngun lewat x de air . so x smpat nk gosok gigi bau bsuk lh mulut .. hehe .. ngeee ,,, yg pling best mse riadah lh .. bebas mse tu .. tpi kne main ikot ape yg diorng ckp .. game tu mcm putar2 pstu kne peluk kwn .. geliii .. hhuhu .. ade lg yg best .. mkn dlm talam rmai2 .. 10 org satu talam .. best kn mkn same2 mcm tu .. ade mse aku x mkn .. x lpr tau .. emm .. ape lgi .. haaaa !! hri kedua kiteorg kne denda  sbb x jge brang amanah . sy jge dngn elok2 .. yg lain x jge .. so kne lah ketuk ketampi 30 kali .. sakit .. hbis skit urat2 kt dlm ni .. hehe .. last day ! kitorng kne buat prsmbhan .. smpai hbis semua prsmbhan tu .. kak KD umum pemenang . kmpulan aku kalah .. tpi x pe .. lain kali try lg buat .. lps bgi hdiah pde pemenang kiteorng dpt jgk hadiah .. kak KD lmbung coklat bnyk2 .. pstu tangkap .. spe dpt bnyk tu nasib dia .. mcm bdak2 semua berebut coklat tu same mcm aku berebut cklat.. riuh satu dewan . lepastu , kitorg tngk slideshow . klakar sngt . time tdur pon diorng ambk ..ok2 .. last sekali kiteorg bce doa dngn penuh smngt .. smngt nk blik pon ade .. oky2 ! lps siap bce doa semua kiteorng bersurai prgi ambk brang untk blik ..

sorry ye klau korng bce ni x best .. x pndai mne buat ayat nk cerita ni .. gmbr tu pon x de kna mngena dngn crita ni .. hehe .. mmg x best pon ..kan kan .?

                                                     salam !!